Skanning​

​Skanning er første skritt på veien til det elektroniske arkivet. Det er godt å ha i bakhovedet at resultatene av skanningen vil danne grunnlaget for fremtidig arkiv. Fokus på kvalitet er viktig, når spørgsmålet om de mulighetene, kommer i fremtiden.


Vi kan hjelpe din organisasjon å skanne alt materiale. Vårt utstyr er rettet til å håndtere dokumenter og tegninger opp til og utover A0 format. På svart detaljerte tegninger og dokumenter kan vi skanne i opptil 1200 DPI. Sammen kan vi finde en metode som passer dine behov.

​For å sikre dokumenter fra skade ved hjelp av en manuell skanning metode som reduserer risikoen for feil og ulykker betydelig. Det betyr også at vi kan nøye undersøke og sikre en god kvalitet på skadet og skjøre dokumenter og tegninger.

Etter skanning, er det mulig å sette de digitale filer i et elektronisk arkiv, som kan søkes over teksten i dokumentene og relevante metadata som er registrert under skanneprosessen. Registrering av metadata for eksempel  bli årtal, sakstype, adresse eller filnummer. Det kan bidra til å gjøre tilgangen til data enklere og mer effektivt, og dermed bidra til en høyere effektivitet for  organisasjonen.

Videre kan vi skanne bøker, microfich, røntgen, negativer, lysbilder, filer, personalmapper, medisinske poster, teknisk dokumentasjon, diverse bruksanvisning.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skannesprocessen

Logistik​k

Forberedelse

Skanne

Etterbehandling​

Laste til Elektronisk arkiv​

Restitusjon, lagring eller destruksjon​

Selskapsinformasjon

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

DK-Esbjerg N

Kontaktinformasjon

Nyhetsbrev

Du kan abonere på nyhetsbrevet

ved å  klikke her.