I samarbeid med de fleste av landets kommuner har vi utviklet et elektronisk byggesakarkiv - WebLager. Systemet ble udviklet av anmodning og i tett dialog med bygningsansvarlige og andre interessenter i kommunerne rundt i landet. Dette bidrar til å sikre et relevant og nyttig underlag for å administrere og bruke arkivet i hverdagen.​​

Dessuden ligger WebLager på våre systemer. Det betyr at det alltid er lett tilgjengeligt via rask fibernett fra vår serverpark. Med det sikrer vi redundante sikkerhedskopier av alle data. Vi arbeider i henhold til de nyeste informasjonssikkerhets standarder for å beskytte tilgjengeligheten og gyldigheten av data så mye som muligt. Det betyr også at du ikke trenger å stå for den komplekse infrastrukturen som ligger bak de store mengder data en arkiv omfatter. Videre kan kommunen selv kontrollere og administrere tilgangen til arkivet for både innbyggere og ansatte​.

​Egen kontroll over tilgangen til arkivet

Kommunen kan selv kontrollere og administrere tilgangen til arkivet for både innbyggere og ansatte.

​Skanne og laste opp enda flere byggsaker

Det er mulig selv å skanne og laste opp flere byggsaker til WebLager, at så gjøre alt etterbehandling automatisk. Altså rette, rense og få filene til å se profesjonell.

​Integrasjon med borger.dk

WebLager har integrasjon med borger.dk og andre offentlige elektroniske tjenster. Dette gjør at en persons byggsaker nås ved innlogging via borger.dk

​Send en lenk til innbyggerne

Det er mulig å opprette og sende et lenk til en byggsak på WebLager til en innbyggere direkte i løpet av sekunder. Innbyggeren kan da for en begrenset periode nedlaste/visning av byggsaken via lenken og på dermed tjene seg selv.

​Samme sag kan kobles til flere matrikler

Samme sag kan kobles til flere adresser, matrikler og ejendomme, således at den kun skal vedligeholdes ét sted, men kan ses fra alle relevante steder, når der laves en søgning.

​Mulighed for integration

Det er mulighed for at integrere WebLager med GIS systemer. Bl.a. via KML, WFS samt WMS. 

​Sikring af personfølsomme oplysninger

Da et byggesagsarkiv kan indeholde personfølsomme oplysninger, er det nødvendigt at beskytte disse i forbindelse med en offentliggørelse af arkivet. Der kan derfor filtreres efter disse og lukke sager, der potentielt kan indeholde oplysninger, der ikke må blive offentliggjort, og adgangen kan herefter styres af kommunen.

​Sikret mod tab af data

Med en robust IT infrastruktur og kontinuerlig sikkerhedskopiering er byggesagsarkivet sikret mod tab af data, uden at der stilles krav til kommunernes egne faciliteter og vedligeholdelse.

​Gendan slettede sager

Det er muligt at fremskaffe og gendanne slettede sager nemt og hurtigt.

​Mobile versioner af WebLager

WebLager er let tilgængelig lige meget hvilken browser, tablet eller smartphone, du bruger. De mobile versioner indstilles automatisk, når man logger ind på enten smartphone eller tablet. Siden er udviklet med en brugervenlig flade til nemt at tilgå byggesager på mobile enheder.  

​Underdokumenter

Det er muligt at opdele nuværende sager i hoved- og underdokumenter for at få et bedre overblik over enkelte sager. Det kommer derfor til at ligne opbygningen i de nuværende ESDH-systemer.

​Integration til 3. parts ESDH-systemer

Det er muligt at integrere sager med ESDH-systemer. Når en sag afsluttes i jeres nuværende ESDH-system, kan filen automatisk overføres til WebLager.

​Historik

I forbindelse med den daglige gang med arkivet kan der ske ændringer i sager. Ved hjælp af versionering og historik er det muligt at gå tilbage til den originale version af en byggesag og følge dens historie. 

​WebLager Hjælpecenter

Har du spørgsmål vedrørende WebLager, eller har du brug for hjælp til at løse et problem, er du velkommen til at skrive til os via vores Hjælpecenter. Du kan endda selv løse problemet gennem self-service. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, kan du via vores Hjælpecenter finde en nem og hurtig løsning, på de mest almindelige spørgsmål eller problemer i WebLager.

Gå til www.weblager.dk her.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skannesprocessen

Logistik​k

Forberedelse

Skanne

Etterbehandling​

Laste til Elektronisk arkiv​

Restitusjon, lagring eller destruksjon​

Selskapsinformasjon

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

DK-Esbjerg N

Kontaktinformasjon

Nyhetsbrev

Du kan abonere på nyhetsbrevet

ved å  klikke her.