Sikkerhet og sertifisering​

Dansk Scanning A/S har et implementert kvalitetssikringssystem i form av ISO 9001 standarden.

En standard som vi er sertifisert i.

ISO 9001 gir en rekke krav til kvalitetsprosedurer og styringssystemer, som vi bruker assosiert med våren arbeit. Ansvaret er forankret i ledelsen, som sikrer at organisasjonen opfyller alle disse forskjellige krav som oppstår  av vår unike produksjon og kvalitet som vi alle ønsker å oppnå.

Vi gjennomfører jevnligt status på alle deler av vår kvalitetsprosess, og eventuelle avvik rapporteres og jevnligt tatt opp av ledelsen, med sikte på å finne løsninger. 

ISO 9001 er en hjørnestein i å levere den best kvalitet til våre kunder.

Sertifisering​

  • ​ISO 9001 gir en modell for et kvalitetsstyringssystem. Modellen fokuserer på effektivisering av forretningsprosesser, og dermed muliggjør å oppnå ønskede resultater.
  • Standarden fremmer gjennomføringen av en prosess tilnærming, noe som understreker behovet, verdiskapning, prosess ytelse og effektivitet, og kontinuerlig forbedring gjennem objektive målinger.

​ISO 27001 – igangværende

  • ISO 27001 (Informasjonssikkerhet) standard er en samlet helhetlig tilnærming til informasjonssikkerhet. Eiendeler som trenger beskyttelse spekter over digital informasjon, papirdokumenter og fysiske eiendeler som datamaskiner og nettverk til kunnskap om den enkelte arbeidstaker.

NB:

Dansk Scanning strever etter ISO 27001 retningslinjerne og er for tiden i ferd med forberedelse og screening av virksomheten for oppnåelse av sertifisering.

Begge sertifiseringer skjer av Det Norske Veritas.​

Sikkerhet​

  • Alle våre ansatte er sikkerhedsgodkjent av PET - Politiets Etterretningstjeneste - til å håndtere konfindensiell materiale og underlagt en livslang taushetsplikt.
  • Der blir fortløbende gjort sikkerhets godkjendelse af utvalgte ansatte svarende til PET klassifikationen "HEMMELIGE".
  • Våre produksjonsmiljøer sikres ved ISO 27001 standard - som innebærer at lokalene er låst og video overvåket  24 timer i døgnet .
  • For å sikre dataene er det som standard stengt for uautorisert tilgang til våre systemer. Vi tillater kun trafikk til autoriserte IP-adresser - på den måten unngår du upassende tilgang og dataene er dermed sikret.
  • Vi transportere filerne dine i våre spesialbygde biler, som er skreddersydd for sikker dokument transport. Lasterommet er sikret, isolert, vind- og vanntett og spesial affjedret for å beskytte så mye som mulig skje under transport. Bilene er altid låst under transporten - så langt som muligt skje uten avbrudd direkte til våre produksjonsanlegg i Esbjerg.  

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skannesprocessen

Logistik​k

Forberedelse

Skanne

Etterbehandling​

Laste til Elektronisk arkiv​

Restitusjon, lagring eller destruksjon​

Selskapsinformasjon

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

DK-Esbjerg N

Kontaktinformasjon

Nyhetsbrev

Du kan abonere på nyhetsbrevet

ved å  klikke her.