Datalagring - hosting​

​Mange kunder bruker allerede WebLager® styring av byggsaks arkivet og det er ingen begrensning når det gjelder kapasitet og drift av løsningen. Løsningen er tilgjengelig via internett og kan nås 24 timer i døgnet.

Data blir arrangert av Dansk Scanning i Esbjerg, noe som sparer kundens IT-avdeling for en betydelig mengde arbeid.

Dansk Scanning arbeider etter ISO 27001 standarden for informasjonssikkerhet, der basert på en risikovurdering som løpende utvides.

Der er redundante løsninger for sikkerhetskopiering afv alle data for å sikre mot tap av data. Vi holder to versjoner av arkiver kjørende, en av våre hosting senter i Esbjerg med nok båndbredde til å tjene deg, og så har vi et backup senter lå 18 km unna, som inneholder sikkerhedskopier av WebLager® og alle dine data, som jevligt vil bli oppdateret.

Vi er stolte av å ha en svært høy oppetid på WebLager® og vi hadde i 2014 en oppetid på 99,93%. Der blir ofte gjort statistikk på vår oppetid - kunder kan enkelt få tilgang til denne statistikk.

Forventet responstid er ische mer enn 5 sekunder fra hvert søk utført på resultatet presenteres for brukeren. Dette sikres at det er tre aktive servere i vår balanse  til å håndtere de mange brukere. Serverne er overvåket av PRTG og på feil er ytterligere 3 servere tilgjengelig som en reserveløsning.

PRTG er et overvåkningssystem som overvåker servere for WebLager®. Testene minst en gang hvert minutt for å logge på WebLager®, dersom det er feil eller for lang responstid, slik det vil bli rapportert til systemansvarlig ved Dansk Scanning. PRTG måler også om databasen fungerer optimalt, responstid og hvor lang tid det tar å laste ned siden.

Opdateringer og vedlikehold blir altid laget på tider når det er så lite trafikk som mulig. 

Hvis feil oppstår i perioden 8-16, så påtrykkes det en tekst på forsiden af WebLager®, hvor dette er åpenbar. Hvis det oppstår feil utover 10 min., vil det også bli sent en e-post til alle administratorer via vår nyhetsbrev system. Vedlikehold av løsningen fører til nedetid utenom ordinær arbeidstid vil bli varslet min. 1 uke på forhånd gjennom vårt nyhetsbrev system.

Kontakt Dansk Scanning​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skannesprocessen

Logistik​k

Forberedelse

Skanne

Etterbehandling​

Laste til Elektronisk arkiv​

Restitusjon, lagring eller destruksjon​

Selskapsinformasjon

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

DK-Esbjerg N

Kontaktinformasjon

Nyhetsbrev

Du kan abonere på nyhetsbrevet

ved å  klikke her.