​Er målet en høyere effektivitet og mindre bortkastet tid , les mer her om de forskjellige typer arkivmateriale vi kan digitalisere i høy kvalitet - til den beste pris.

Vi tilbyr prisgaranti.

Med vår omfattende kompetanse og erfaring bak oss , har vi utviklet flere elektroniske arkivløsninger . Nedenfor kan du lese om to av dem :

PartnerPortal ® - Weblager ®​

Dansk Scanning A/S har implementeret  et kvalitetssikringssystem i form af ISO 9001:2015, som vi er sertifisert i. Vi jobber ud fra ISO 27001 retningslinjer omkring informasjonssikkerhet.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Dere er viktige for oss. Derfor er det i denne vanskelige tiden, hvor mye stenges, viktig at de løsningene vi leverer – opprettholdes som vanlig. Hos Dansk Scanning arbeider de fleste fra kundeservice, utvikling og drift via sine hjemmekontorer.

Våre Cloud løsninger og data som er tilgjengelig via disse, er med til at gjøre det litt enklere. Dere får den samme servicen som vanlig og vi er tilgjengelig og klare til å hjelpe, når der er behov for det. Dere kan, som alltid, registrere spørsmål og ønsker om hjelp, via vårt support system, som er åpent 24 x 7 på WebLager®.

I denne vanskelige tiden, er det viktig å holde så mye som mulig oppe å gå, slik at alle og alt kan fungere så godt som det under omstendighetene er mulig å få til. Vi tilstreber å bidra til at alt fungerer best mulig.

Pass på dere selv og hverandre.​

SERVICEINFORMASJON

om Covid-19​

Dansk Scanning A/S er stolt over at vi igjen er nominert til 

Entrepreneur Of The Year”.

Vi gleder oss over, at næringslivet holder øye med de gode prestasjoner Dansk Scanning er med til å skape i både Danmark, 

Norge og resten av verden.​

Selskapsinformasjon

Dansk Scanning A/S

CVR: 20373490​

Adresse

Skagerrakvej 16

DK-Esbjerg N

Kontaktinformasjon

Nyhetsbrev

Du kan abonere på nyhetsbrevet

ved å  klikke her.